Biz

Schimbare radicala in viata fiilor Ilenei Ciuculete la doua luni de la moartea artistei! Mugurel si Cristian au ajuns sa castige 700 de euro la evenimentele la care sunt solicitati sa cante | EXCLUSIV

Vremuri bune pentru fiii regretatei Ileana Ciuculete! Mugurel si Cristian Sfetcu au inceput sa fie solicitati pentru spectacole si, surprinzator, pe sume destul de bune!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

De cand Cornel Gales se ocupa de cariera baietilor lui Ciuculete, situatia s-a schimbat radical pentru ei. Au concerte si au devenit foarte indragiti de iubitorii de muzica populara.

Relatia dintre Cornel Gales si copiii Ilenei Ciuculete s-a dezvoltat foarte mult dupa moartea celebrei cantarete! Daca inainte, ei se intelegeau ca soarecele cu pisica, acum, cele doua parti au cazut la pace si se comporta ca o adevarata familie.(citeste in ce scandal urias este implicat sotul Ilenei Ciuculete si familia acesteia)

Cornel a inceput sa se ocupe intens de cariera artistica a baietilor, Cristian si Mugurel Sfetcu, si ei cantareti de muzica populara! Drept dovada, impreuna cu organizatorul de evenimente Silviu Lepadat, a gasit o serie de concerte pentru ei, in plus, le-a scos si o piesa, care se anunta una de mare succes.

“Gales le-a relansat cariera fiilor Ilenei! El si Silviu se ocupa intens de cei doi si lucrul acesta se vede. De vreo luna si jumatate, Cornel si Mugurel au cantat deja la o serie spectacole, iar, in viitorul apropiat, agenda lor este plina! In plus, reprezentatiile le sunt platite destul de bine, in jur de 700-800 de euro, dovada ca totul merge ca pe roate”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Ciuculete.


“Peste cateva zile avem spectacol. E un concert unde eu am aranjat sa mearga si sa cante. Facem pasi mici, dar ne miscam si nu stam pe loc. Avem tot timpul ceva de facut si ceva in plan la care lucram. Nu exista discutii sau neintelegeri intre noi. Cel putin deocamdata. A fost filmat si videoclipul cel nou, iar zilele trecute, Cristi a venit la imprimari si a inregistat trei piese pentru repertoriu sau. Eu, personal, ma implic cat pot de mult. Cunosc lumea artistica, organizatori de spectacole si stiu ce trebuie facut”, ne-a declarat si Cornel Gales. 

 

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X