Vedete

Scrisoarea emotionanta trimisa de fanii Denisei Manelista catre mamei artistei de Revelion! Cuvintele frumoase au impresionat pe toata lumea

In ciuda faptului ca au trecut cinci luni de cand Denisa Raducu a incetat din viata, fanii cantaretei nu au uitat-o nici acum!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Scrisoarea emotionanta trimisa de fanii Denisei Manelista catre mamei artistei de Revelion! Cuvintele frumoase au impresionat pe toata lumeaicon photo

Daca de Sarbatori, admiratorii regretatei artiste au postat clipuri si imagini cu ea din anii trecuti, ei bine, pe 31 decembrie, ei au tinut sa ii transmita gandurile lor bune mamei Denisei si sa ii  dedice cateva randuri emotionante! (ce s-a intamplat de Craciun in biserica din Stefanesti, in timpul slujbei)

 

“Inima unei mame fara copilul ei este asemenea unei flori fara petale, iar sufletul ei devine uscat caci nu are cu ce sa fie umezit in lipsa copilului sau. Prezenta copilului, fericirea lui este adevara sursa de putere a unei mame. Va imbratisam, doamna Geta”, sunt cuvintele expuse intr-o scrisoare ce a circulat in aceasta perioada printre cei care au iubit-o pe vedeta muzicii de petrecere, la care s-a adaugat si o imagine cu Denisa si femeia care i-a dat viata!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune