Biz

FOTO! S-a plans ca n-are bani, dar uite in ce lux a trait! Adrian Iovan si-a scos vila la vanzare pentru 260.000 de euro! Pilotul are mobila din Austria si piscina incalzita

Nu este o noutate ca Adrian Iovan are de mult timp probleme financiare. Cu toate astea, in ultimii ani, pilotul a locuit intr-o vila de lux din zona de nord a Bucurestiului.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 4 dec 2013

Adrian Iovan s-a mutat "in provincie" dupa divortul de RomanitaDupa despartirea de Romanita, Adrian Iovan si-a luat lucrurile si s-a mutat intr-o casa prezentata in media ca mult mai modesta decat cea din Primaverii, la marginea Bucurestiului. Pe vremea aceea inca mai activa ca pilot si se stie cat de bine castiga aviatorii. A venit pensia si apoi legea care i-a redus veniturile de la 8.000 lei la 2.000 lei pe luna, lucru care l-a afectat destul de mult pe Iovan. Recent, Adrian a decis sa vanda casa si cere un pret destul de piperat pentru zona respectiva: 260.000 de euro. Barbatul lucreaza deja cu o agentie imobiliara, care a postat mai multe anunturi pe internet. Iar anuntul suna foarte bine – se pare ca vila modesta nu e deloc chiar atat de modesta. Astfel, imobilul este prezentat ca avand un sistem de termoficare prin pardoseala, mobila import Austria, cada cu jacuzzi, sistem de alarma super-performant, sistem de sonorizare ultimul racnet (interior si exterior), curte cu gazon pentru golf si – cireasa de pe tort – piscina exterioara cu sistem de incalzire a apei, astfel incat aceasta sa poata fi folosita 9 luni pe an.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X