Actual

Se pregateau sa inchida sicriul si sa isi ingroape mama, dar un lucru bizar s-a intamplat. Moarta a miscat capul, si-a privit cele doua fete in ochi si le-a spus...

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017

O intamplare bizara s-a petrecut in China, in timpul unei inmormantari. Peng Xiuhua, o bunica longeviva in varsta de 101 ani si-a surprins si totodata ingrozit familia, dupa ce s-a trezit chiar in timpul funeraliilor.
Potrivit Metro.co.uk, priveghiul a avut loc in casa femeii, imediat dupa ce cele doua fiice ale ei, amandoua in varsta de 70 de ani, s-au ocupat de toate pregatirile, au imbaiat trupul mamei lor si au imbracat-o corespunzator, inainte de a fi asezata in cosgiuc.


Batrana femeie fusese gasita intinsa pe podeaua casei, in urma unei cazaturi, fara suflare. Din cauza varstei inaintate, apropiatii au crezut ca acesta a fost sfarsitul femeii, insa aveau sa se insele.
In timpul funeraliilor, femeia a deschis brusc ochii si s-a uitat nedumerita la oamenii adunati din jurul ei. Apoi a fixat cu privirea cele doua fete ale sale si le-a intrebat: "De ce sunt atat de multi oameni la mine in casa?".
Dupa ce si-au revenit din soc, cele doua fete, alaturi de restul familiei. si-au scos mama din sicriu si i-au explicat ce se intamplase.
Femeia a marturisit ca se simte norocoasa, nu doar ca s-a trezit la timp din somnul mortii, dar si ca a avut ocazia sa vada cat de multi oameni au venit la inmormantarea ei si cat de iubita este de fapt.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X