Vedete

Seamana turcul Andreei Marin cu taximetristul Cemil din "Iffet"? Tu ce crezi?

Unul e actor, celalalt e doctor. Unul e iubit de mii de romance, celalalt a reusit sa intre in inima uneia singure, pe care o cheama Andreea Marin si e vedeta. Intre ibrahim Celikkol si Tuncay Ozturk ai zice ca nu sunt prea multe asemanari. In afara celei fizice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Andreea Marin si fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk au fost surprinsi la cumparaturiTuncay Ozturk, ieri in aeroportDe cateva zile, doctorul turc Tuncay Ozturk se afla in tara noastra si, mai mult decat atat, a fost permanent in preajma Andreei Marin. Paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi atat la cumparaturi, cat si la noua locuinta a vedetei, dar si la Cluj, unde Andreea Marin a aterizat cu avionul, pentru ca apoi sa porneasca spre Bistrita, unde avea sa sustina o conferinta. Tuncay Ozturk are 27 de ani si este medic la spitalul Acibadem din Istanbul, iar Andreea Marin i-a fost pacienta in perioada in care s-a tratat in Turcia.Ibrahim Celikkol, in rolul taximetristului Cemil din "Iffet"In "Iffet:, Ibrahim are mustata

Dupa ce WOWbiz.ro a publicat tot mai multe poze cu tanarul doctor despre care se spune ca este noul iubit al Andreei Marin, nu poate fi trecuta cu vederea asemanare uluitoare intre el si un indragit actor turc. Este vorba despre Ibrahim Celikkol, actorul care il interpreteaza pe taximetristul Cemil in serialul turcesc Iffet, difuzat de Kanal D, in fiecare luni si marti de la ora 20.00. Fost manechin si sportiv, actorul de 31 de ani este unul dintre cei mai frumosi actori turci.

Voua vi se pare ca cei doi seamana?

EXCLUSIV! Andreea Marin si medicul turc au petrecut noaptea impreuna! Avem dovada!

IMAGINI EXCLUSIVE! Andreea ii arata turcului Romania. Au zburat impreuna spre Cluj! Uite-i ce fericiti sunt impreuna!

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune