Paparazzi

FOTO! Seara Beyonce jeleste pe la emisiuni ca e grav bolnava, noaptea o arde pe mese la manele! Care este de fapt adevarul?

Fosta amanta a lui Nicolae Guta a fost protagonista unor tabloide cu o poveste lacrimogena legata de starea ei de sanatate.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 mar 2016

Concret, Madalina Dumitriu a mers la un control de rutina la un medic ginecolog, si, chipurile, i s-ar fi descoperit ceva probleme la colul uterin. Beyonce de Romania a facut o biopsie, iar prin presa s-a si propagat ideea ca manelista ar fi suspecta de cancer.

Cum era si normal, suspansul a fost intretinut pana la aparitia rezultatului analizei, subiectul fiind tocmai bun de umplut ceva spatiu de ziar si de emisie.

Ceea ce nu s-a spus insa este ca, in plan personal, Beyonce stia foarte bine ca problema ei nu este nici pe departe atat de grava pe cat s-a lasat sa se inteleaga.

In consecinta, Madalina si-a vazut de viata si de distractiile ei, asa cum o demonstreaza si imaginile cu fosta amanta a lui Guta la un club de manele din Capitala. Alaturi de Denisa Despa, Beyonce de Romania a facut senzatie in respectivul restaurant, contrazicand starea de ingrijorare pe care o afisa cu cateva zile inainte.

"Chiar si dupa aflarea rezultatului, prin care i s-a certificat faptul ca nu are cancer, Beyonce a ramas in continuare ingrijorata. De cateva saptamani ea are stari de rau care nu pot fi explicate, a slabit aproape 5 kilograme intr-o saptamana si mai nou au inceput sa-i cada dintii", dramatizau situatia publicatiile tabloide. La manele insa, dupa cum se observa, Beyonce apare zambitoare si cu toti dintii in gura!

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X