Paparazzi

FOTO! Seara Beyonce jeleste pe la emisiuni ca e grav bolnava, noaptea o arde pe mese la manele! Care este de fapt adevarul?

Fosta amanta a lui Nicolae Guta a fost protagonista unor tabloide cu o poveste lacrimogena legata de starea ei de sanatate.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 mar 2016

Concret, Madalina Dumitriu a mers la un control de rutina la un medic ginecolog, si, chipurile, i s-ar fi descoperit ceva probleme la colul uterin. Beyonce de Romania a facut o biopsie, iar prin presa s-a si propagat ideea ca manelista ar fi suspecta de cancer.

Cum era si normal, suspansul a fost intretinut pana la aparitia rezultatului analizei, subiectul fiind tocmai bun de umplut ceva spatiu de ziar si de emisie.

Ceea ce nu s-a spus insa este ca, in plan personal, Beyonce stia foarte bine ca problema ei nu este nici pe departe atat de grava pe cat s-a lasat sa se inteleaga.

In consecinta, Madalina si-a vazut de viata si de distractiile ei, asa cum o demonstreaza si imaginile cu fosta amanta a lui Guta la un club de manele din Capitala. Alaturi de Denisa Despa, Beyonce de Romania a facut senzatie in respectivul restaurant, contrazicand starea de ingrijorare pe care o afisa cu cateva zile inainte.

"Chiar si dupa aflarea rezultatului, prin care i s-a certificat faptul ca nu are cancer, Beyonce a ramas in continuare ingrijorata. De cateva saptamani ea are stari de rau care nu pot fi explicate, a slabit aproape 5 kilograme intr-o saptamana si mai nou au inceput sa-i cada dintii", dramatizau situatia publicatiile tabloide. La manele insa, dupa cum se observa, Beyonce apare zambitoare si cu toti dintii in gura!

print
Stiripesurse.ro
Detalii cutremuratoare despre tanara insarcinata care s-a sinucis! Aparent, avea o viata perfecta, dar era terorizata de sot
Detalii cutremuratoare despre tanara insarcinata care s-a sinucis! Aparent, avea o viata perfecta, dar era terorizata de sot
X