Biz

EXCLUSIV | Secretul tinutelor de lux ale Biancai Dragusanu! De unde isi cumpara diva cu adevarat cele mai scumpe vestimentatii si accesorii cu care face furori cand apare in public

Bianca Dragusanu este o aparitie de fiecare data cand iese pe strada! Imbracata dupa ultimele tendinte in moda, vedeta se remarca si prin produsele de firma, foarte scumpe, pe care le poarta cu atitudine.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 27 mar 2016

Totusi, putini stiu ca marea majoritate a tinutelor abordate de Bianca sunt achizitionate de la consignatii de lux, la fel cum se intampla si in cazul altor vedete autohtone, precum Mihaela Radulescu, Geanina Varga sau Monica Gabor, in perioada in care era doamna Columbeanu.

Vedeta poarta numai produse de firma“In zona Dorobanti, exista doua magazine in care se comercializeaza produse de firme, de la genti, esarfe, ochelari, cizme, haine sau alt gen de accesorii, toate originale, dar purtate doar de cateva ori. Aici, Bianca, dar si alte dive autohtone, vin si cumpara, la un pret mai mic decat in shop-urile oficiale, vestimentatiile de lux pe care le doresc. De obicei, si vedetele mai pun si ele  obiecte la vanzare, al caror pret se compenseaza cu achizitiile, pentru ca le avantajeaza. De pilda, recent, Dragusanca si-a dat, din garderoba proprie, o poseta “Chanel” bej, pe care a purtat-o de trei ori, cu 3200 de euro si, in shimb, si-a luat un “Hermes Kelly”  de 6000 de euro, cu 1000 de euro mai putin decat daca-l cumpara direct de la firma!!! “, au dezvaluit prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro

Mai mult, Bianca  si-a mai  achizitionat si alte produse, in special incaltaminte, de la aceeasi consignatie. “Diva si-a luat o pereche de cizme “Valentino”, nou-noute, chiar in tipla, cu 600 de euro, cu 800 de euro mai putin decat in magazinul oficial. S-a “scos” cu un super pret, dar a avut si noroc. Ea poarta numar mai mare la picior si, de aceea, si gaseste pantofi si alte produse de acest gen pe stoc”, au spus amicele roscatei, care sustin ca “mersul la boutiq-urile de acest gen este o modalitate excelenta de a avea haine de calitate si de firma la preturi convenabile.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X