Vedete

Selena Gomez, operata! A suferit complicatii si a facut transplant de rinichi! Cea mai buna prietena a ei i-a dat organul care i-a salvat viata!

Selena Gomez a trecut printr-o operatie dificila.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Selena Gomez, operata! A suferit complicatii si a facut transplant de rinichi! Cea mai buna prietena a ei i-a dat organul care i-a salvat viata!icon photo
Diagnosticata cu Lupus in urma cu cativa ani, artista care s-a iubit cu Justin Bieber a suferit complicatii. Medicii au decis sa o opereze de urgenta pentru ca rinichii ei cedasera.


Cea mai buna prietena a Selenei a fost cea care i-a donat un rinichi, Francia Raisa.


Selena Gomez, operata! A suferit complicatii si a facut transplant de rinichi! Cea mai buna prietena a ei i-a dat organul care i-a salvat viata!
"Stiu ca multi fani au remarcat ca toata vara am stat mai mult intinsa. Multi au crezut ca este vorba despre promovarea noului meu clip, de care sunt foarte mandra. De fapt, eu eram in recuperare. Am aflat ca trebuie sa fac un transplant de rinichi din cauza bolii de care sufar, Lupus. Era ce trebuia sa fac pentru sanatatea mea", a spus Selena Gomez, citata de tmz.com.

"Nu exista cuvinte sa ii pot multumi prietenei mele. Ea mi-a facut cel mai frumos cadou posibil", a adaugat ea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune