Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Serban Huidu n-are nicio treaba cu "barosaneala". "Carcotasul" fumeaza trabuc de parca ar manca un ecler!

Vedeta de televiziune a vrut sa faca din nou pe Nasul, intr-un centru comercial din Capitala, dar de data aceasta nu prea i-a iesit
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 11 Martie 2016 00:00

In urma cu aproape o luna, la un eveniment monden, Serban Huidu a venit "deghizat" in celebrul personaj "Nasul", liderul clanului Corleone din mafia siciliana.

Se pare ca vedeta de televiziune a facut o pasiune pentru celebrul personaj, de care s-a folosit in repetate randuri, inclusiv in promovarea fostei sale emisiuni, pe care a prezentat-o ani de zile alaturi de Mihai Gainusa.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe Huidu la o cafenea, intr-un centru comercial din Capitala, la o discutie amicala. Serban nu mai avea costumul de Corleone pe el, dar a apelat la un trabuc pentru a-i ramane imaginea de sicilian.

Numai ca, fie trabucul era prea mare, fie ca nu este obisnuit cu astfel de tigari de foi, imaginea cu Huidu tragand cu sete tutun a facut toti banii. "Carcotasul" a apucat cu delicatete uriasul trabuc intre degete si l-a dus spre gura de parca ar fi vrut sa manance un ecler cu ciocolata si nicidecum sa savureze o "havana" de colectie in stilul marelui Don.

print
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
X