Vedete

Serghei Mizil este impotriva lui Pomohaci! I-a pacalit pe romani ca-l sustine si uite ce a patit pe plaja: "Tara de nebuni"

Serghei Mizil este anti Pomohaci. Afaceristul spune ca fostut preot merita o pedeapsa cu inchisoarea si nicidecum libertatea de a-si continua nederanjat cariera artistica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Serghei Mizil l-a desfiintat pe Pomohaciicon photo
Serghei Mizil l-a desfiintat pe Pomohaci

Serghei Mizil este anti Pomohaci. Acesta a vrut sa vada care este parerea romanilor despre Pomohaci, chiar in plin scandal, cand toata lumea vorbea despre inregistrarea in care acesta ii cerea unui tanar sa-i arate "ciocanul", apoi ii marturisea ca il iubeste.

Omul de afaceri anti Pomohaci l-a rugat pe un prieten bun de-al lui sa spuna intr-o emisiune ca el il sustine pe fostul preot, desi simtea exact opusul, iar a doua zi, pe plaja, a fost absolut socat de reactia oamenilor.

"Mai, frate, nu mi-a venit sa cred. Exact cand se dadeau imagini cu ala care avea relatii cu minori si le spunea sa-si arate "ciocanul" eu i-am zis unui prieten sa spuna, la misto, la o emisiune, ca-l sustin pe Pomohaci. A doua zi cand am iesit la plaja au venit oamenii la mine sa ma felicite, sa-mi spuna ca sunt un om bun ca-l sprijin pe "parinte". Ziceau femeile ca e o inscenare, ca preotul e un sfant, un suflet minunat. Nu-mi venea sa cred. Asa iubit nu m-am simtit niciodata. Unul chiar mi-a dat o iconita si mi-a zis sa ne rugam impreuna pentru Pomohaci. Tara de nebuni, domnule. Cum sa sustii asa un depravat?", a declarat Serghei pentru WOWbiz.ro.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune