Biz

Cum se simte fiica lui Serghei Mizil dupa accident! "Medicii au fost nevoiti sa-i amputeze un deget!" Autoturismul condus de tanara s-a rostogolit de trei ori pe autostrada! EXCLUSIV

Nenorocire mare in familia omului de afaceri Serghei Mizil. Ana, fiica lui cea mica si totodata asociata la restaurantul romanesc de la Constanta, a fost implicata intr-un accident grav de masina. In timp ce mergea pe A2, spre mare, masina condusa de tanara s-a rasturnat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

 

Nenorocire mare in familia omului de afaceri. Ana, fiica lui cea mica si totodata asociata la restaurantul romanesc de la Constanta, a fost implicata intr-un accident grav de masina. In timp ce mergea pe A2, spre mare, masina condusa de tanara s-a rasturnat.
Inceputul lui 2017 a fost socant pentru Serghei Niculescu-Mizil. Omul de afaceri s-a intors de urgenta dintr-o vacanta in Cipru cand a aflat ca fiica sa cea mica, Ana, a fost implicata intr-un accident grav de masina, pe A2. Tanara se afla la volanul masinii ei, chiar in seara de Revelion, si se indrepta spre restaurantul pe care-l detine impreuna cu tatal ei, la Constanta. Protagonista noastra a pierdut controlul autoturismului, masina rasturnandu-se si rostogolindu-se de trei ori. Ana a fost transportata de urgenta la spitalul din Fetesti, apoi a fost transferata la Bucuresti, la "Spitalul de arsi".
"Eu sunt usurat ca a scapat cu viata. Are mana zdrobita. In primele zile au operat-o de trei ori, iar recent medicii au mai intervenit o data. I-au amputat un deget, dar ea e puternica. E cu moralul sus si vede partea pozitiva, ca puteau sa fie consecinte mult mai grave. O sa mai stea in spital o saptamana-doua, cat e nevoie", a declarat Mizil.


Inceputul lui 2017 a fost socant pentru Serghei Niculescu-Mizil (vezi ce scandal urias a avut, de curand, cu fostul asociat). Omul de afaceri s-a intors de urgenta dintr-o vacanta in Cipru cand a aflat ca fiica sa cea mica, Ana (28 ani), a fost implicata intr-un accident grav de masina, pe A2.

Tanara se afla la volanul masinii ei, chiar in seara de Revelion, si se indrepta spre restaurantul cu specific romanesc pe care-l detine impreuna cu tatal ei, la Constanta. Protagonista noastra a pierdut controlul autoturismului, masina rasturnandu-se si rostogolindu-se de trei ori. Ana a fost transportata la Spitalul Municipal Fetesti, apoi a fost transferata la Bucuresti, la "Spitalul de arsi".

"Eu sunt usurat ca a scapat cu viata. A avut leziuni grave la o mana. In primele zile au operat-o de trei ori, iar recent medicii au mai intervenit o data. I-au amputat un deget, dar ea e puternica. E cu moralul sus si vede partea pozitiva, ca puteau sa fie consecinte mult mai grave. O sa mai stea in spital o saptamana-doua, cat e nevoie. Eu abia mi-am mai revenit. Am fost socat cateva zile. Am trecut dintr-un vis frumos, o vacanta in Cipru, intr-un cosmar", a declarat Mizil.

 

print
Stiripesurse.ro
Caz scandalos in Iasi. Un copil se chinuie pe patul de spital, in timp ce mama lui il bate
Caz scandalos in Iasi. Un copil se chinuie pe patul de spital, in timp ce mama lui il bate
X