Vedete

Sex, dimineaţa sau seara? Răspunsul marelui actor Florin Piersic te va surprinde total!

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la noi şi este cunoscut pentru replicile savuroase pe care le-a dat de-a lungul timpului. Totuşi, îndrăgitul actor şi-a surprins total admiratorii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Sex, dimineaţa sau seara? Răspunsul marelui actor Florin Piersic te va surprinde total!icon photo
Invitat în emisiunea de la radio a Andreei Esca, marele actor a fost provocat să răspundă la o întrebare inedită: ”Sex, dimineaţa sau seara?” 
 
Ei bine, actorul n-a stat pe gânduri şi a oferit un răspuns cu totul şi cu totul savuros.
 
“Nu pot să mă refer la asta pentru că nu vreau să-i jignesc pe toţi bărbaţii care se află aici sau care ne privesc.
 
Eu fac sex o dată la două săptămâni şi atunci în gând, adică mă gândesc: să fac sau să nu fac. Adevărul este altul, dar răspunsul nu pot să vi-l spun.
Vreau să vă dau un sfat, bărbaţi: Schimbaţi, schimbaţi femeile şi atunci o să vedeţi şi voi că merge şi instrumentul ăsta care nu-mi mai aduc aminte cum se cheamă, dar ştiu despre ce este vorba…”, a răspuns actorul Florin Piersic.
 
În replică, Andreea Esca a declarat: “Păi dacă nu aţi fost să luaţi pastila lui Beligan”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune