WOW

Sex in sala de sport! Profesorul care si-a facut de cap este fostul director al liceului! Vezi aici imaginile compromitatoare

Ioan Sabau, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului si fost secretar executiv in Organizatia Municipala a PDL Satu Mare, s-a filmat in timp ce facea sex cu o blonda.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Aventura celor doi s-a desfasurat in sala de sport a liceului, intr-o camera special amenajata de barbat de profesor, informeaza Gazeta de Nord-Vest.

Profesorul este casatorit si are o fata, iar sotia lui este plecata in Italia. Barbatul a realizat el insusi filmarile. Conform Gazeta de Nord-Vest, imaginile video surprind momentul in care aceasta il invata pe profesor cum sa utilizeze camera video a telefonului. Profesorul isi filmeaza apoi partenera in timpul unor partide de sex oral si in timpul actelor sexuale normale.

Ioan Sabau conduce un Audi A6, i-a cumparat un apartament si o masina fiicei sale care studiaza la Cluj si si-a cumparat doctoratul cu 3000 de lei. A fost suspectat ca a obtinut beneficii financiare importante inchiriind la negru sala de sport, a carei incalzire este achitata din bugetul municipalitatii, banii ajungand in buzunarul propriu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune