Biz

Sex Tape cu Roxana Nemes! Blondina a recunoscut totul! "Da, eu sunt acolo!" - Vezi cine a filmat-o in timpul unei partide de amor! Detalii colosale!

Roxana Nemes este una dintre cele mai sexy cantarete de la noi si cu siguranta ca multi barbati ravnesc la ea. Unii chiar au reusit sa o duca in dormitor, ba mai mult, sa o si filmeze in timpul unei partide de amor.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 mar 2016

In 2011 ea a fost protagonista unui sex tape incendiar unde aparea in timp ce ii facea sex oral unui tip, total dezinhibata in fata camerei de filmat.

Filmarea a fost realizata de un fost iubit al blondinei, iar inregistrarea a fost data presei. La acea vreme, Roxana nu a negat si a spus ca stia totul despre acest sex tape. "Nu stiu exact cine m-a filmat, dar banuiesc ca un fost iubit de al meu. Nu stiu daca el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred ca e ceva rusinos neaparat. Toata lumea face acest lucru intr-o relatie. Nu stiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relatia a filmat, dar nu ma asteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relatie foarte frumoasa. A fost primul meu iubit. S-a intamplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamagita. Important e sa invatam. Nu am vazut că sunt filmata", a spus ea in urma cu patru ani.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X