Vedete

Sex Tape cu Roxana Nemes! Blondina a recunoscut totul! "Da, eu sunt acolo!" - Vezi cine a filmat-o in timpul unei partide de amor! Detalii colosale!

Roxana Nemes este una dintre cele mai sexy cantarete de la noi si cu siguranta ca multi barbati ravnesc la ea. Unii chiar au reusit sa o duca in dormitor, ba mai mult, sa o si filmeze in timpul unei partide de amor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Sex Tape cu Roxana Nemes! Blondina a recunoscut totul! "Da, eu sunt acolo!" - Vezi cine a filmat-o in timpul unei partide de amor! Detalii colosale!icon photo
In 2011 ea a fost protagonista unui sex tape incendiar unde aparea in timp ce ii facea sex oral unui tip, total dezinhibata in fata camerei de filmat.

Filmarea a fost realizata de un fost iubit al blondinei, iar inregistrarea a fost data presei. La acea vreme, Roxana nu a negat si a spus ca stia totul despre acest sex tape. "Nu stiu exact cine m-a filmat, dar banuiesc ca un fost iubit de al meu. Nu stiu daca el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred ca e ceva rusinos neaparat. Toata lumea face acest lucru intr-o relatie. Nu stiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relatia a filmat, dar nu ma asteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relatie foarte frumoasa. A fost primul meu iubit. S-a intamplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamagita. Important e sa invatam. Nu am vazut că sunt filmata", a spus ea in urma cu patru ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului
icon photo

Vedete

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului

Situatie ingrata pentru Alina Puscas! Mama acesteia a dat in judecata postul de televiziune la care lucreaza de aproape 6 ani.

Titlu secțiune