WOW

Sexul dupa 60 de ani. Cum arata partidele de amor la varsta a treia

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Sexul dupa 60 de ani. Cum arata partidele de amor la varsta a treiaicon photo
Odata cu batranetea, activitatile intime devin tot mai putin frecvente, insa nu dispar in totalitate, asa cum am fi tentati sa credem.


In urma unui studiu realizat in randul persoanelor trecute de 60 de ani, din Marea Britanie, cercetatorii au descoperit ca 28% din persoanele de 65 de ani sau mai mult se aratau saisfacute cu viata lor sexuala, in timp ce 51% s-au plans ca nu au parte de suficienta "actiune".


Unul din zece oameni chestionati au mai spus ca au avut parte de mai multi parteneri sexuali, de cand au implinit 65 de ani, si nu doar unul singur.


Pentru 16% din barbatii chestionati, sexul reprezenta cea mai importanta parte intr-o relatie, in timp ce pentru femeile de 65 de ani, sexul conta doar 3%.
Cat despre motivele pentru care ar renunta complet la sex, 47% dintre ei au mentionat sanatatea ca prim factor, in timp ce 17% au vorbit de oportunitate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune