Stiri

Seyit nu renunta la dragostea pentru Zuhre, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D

Iubirea dintre Seyit si Zuhre este supusa unei noi si teribile incercari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Seyit nu renunta la dragostea pentru Zuhre, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Dupa ce au aflat, prin intermediul lui Seref, ca Zuhre se ascunde in casa lui Seyit, Zekkar Karakaya, fiul batranului Fikret, incendiaza casa parinteasca a tanarului, punand vietile tuturor in pericol. Cu greu scapa familia lui Seyit din nenorocirea declansata de familia Karakaya.

Seyit si Zuhre sunt nevoiti sa se faca "nevazuti”, familia temutului bogatas fiind, in permanenta, pe urmele lor.

Zuhre este constienta ca toti cei dragi ei vor avea de suferit daca vor mai incerca sa o ajute si hotaraste sa se indeparteze de Seyit si de familia acestuia. Hotarat sa se razbune pentru suferintele pricinuite familiei dar si femeii de care s-a indragostit, Seyit merge sa-l infrunte pe Zekkar.Zuhre solicita, inca o data, ajutorul familei, si nadajduieste ca parintii sa o salveze din cosmarul pe care il traieste. Hasan, tatal tinerei, desi el se face direct responsabil de nenorocirea fiicei lui, consimte sa o ajute, promitandu-i ca o va salva de familia Karakaya. Numai ca Hasan isi va arata, inca o data, adevarata fata!

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de beleleicon photo

Vedete

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de belele

La aproape 4 luni de cand s-a accidentat la Exatlon si a fost operata de urgenta de ruptura de ligament, Anda Adam nu s-a recuperat 100% la picior.

Titlu secțiune