Vedete

Showbiz-ul romanesc, ca o telenovela! I-a dat papucii, iar acum s-a cuplat cu alta! "Da, am o relatie acum"

Inceputul de an vine cu rasturnari de situatii printre vedetele mioritice. Daca anul trecut a fost anul gravidutelor, anul acesta incepe in forta cu...despartiri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Showbiz-ul romanesc, ca o telenovela! I-a dat papucii, iar acum s-a cuplat cu alta! "Da, am o relatie acum"icon photo
Dupa ce Marius Elisei a anuntat ca vrea sa se desparta de Oana Roman, un alt barbat i-a dat lovitura de gratie unei vedete. Astfe, desi se vehicula ca cei doi isi doresc sa mai acorde o sansa povestii lor de iubire, iara ca nu mai e cale de intoarcere pentru Bogdan Zamfir si Crina Matei. (Crina Matei, bomba sexy in "bikinei"! Cele mai sexy imagini de vara trecuta)

La scurt timp dupe ce au anuntat ca au pus punct relatiei, barbatul i-a gasit Crinei o inlocuitoare. Lucrurile par ca sunt serioase, cu atat mai mult cu cat barbatul s-a grabit sa faca anuntul oficial pe Facebook, acolo unde la statusul relatiei figureaza cu "Relatie noua".

Showbiz-ul romanesc, ca o telenovela! I-a dat papucii, iar acum s-a cuplat cu alta! "Da, am o relatie acum"

"Da, am o relaţie acum, dar nu vreau să dau mai multe detalii. Viaţa mea personală nu o să mai fie publică. Îmi este bine acum şi sunt fericit”, a scris Bogdan Zamfir pe pagina lui.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune