Stiri

Si-a facut curaj si a iesit din casa in costum de baie. Ea e grasuta care le-a dat peste nas tuturor! Ce a facut?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Si-a facut curaj si a iesit din casa in costum de baie. Ea e grasuta care le-a dat peste nas tuturor! Ce a facut?icon photo
Obezitatea este o problema alarmanta, iar kilogramele in plus si rotunjimile fac multe femei sa se simta nesigure si sa isi ascunda trupul.

Nu este si cazul acestei roscate din imagini, care a reusit performanta sa isi ridice pe piedestal propriile imperfectiuni.


Tanara povesteste ca a inceput sa isi observe altfel corpul in momentul in care o prietena a rugat-o sa pozeze in costum de baie, in cadrul unei campanii de promovare a iubirii si acceptarii trupului fiecaruia."M-am simtit foarte bine in timpul sedintei foto, cand ma lasam fotografiata. A fost o surpriza si pentru mine. Acest lucru mi-a schimbat foarte mult viata. Pot iesi in public imbracata cum vreau, pot manca in public, pot petrece alaturi de prietenii mei, fara sa ma simt stanjenita. Motivul pentru care continui sa realizez aceste fotografii este din dorinta de a-i inspira pe oameni si sa inteleaga ca suntem cu totii diferiti, cu conformati diferite. Ma simt sexy in pielea mea si vreau ca toata lumea sa simta asta", a povestit ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune