Biz

VIDEO EXCLUSIV! Razvan Simion, primele declaratii despre relatia cu Lidia Buble! "Intai casatoria, apoi copilul, ia-le in ordine! Imagini fabuloase cu cei doi de mana, printre nametii de zapada din Bucuresti! "Matinalul" a stat de vorba cu paparazzii WOWbiz.ro, iar cantareata si-a pupat fanii prin intermediul site-ului nostru

A fost fara indoiala una din bombele verii trecute, dar modul in care s-au derulat ulterior faptele a demonstrat ca relatia lor este una cu adevarat serioasa.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate

Razvan Simion si Lidia Buble par sa se potriveasca de minune, iar povestea lor de dragoste se indreapta clar spre un mariaj. Artista si "matinalul" formeaza deja o familie. S-au mutat impreuna, intr-o vila de lux din Corbeanca, aproape de casa unde locuieste fosta sotie a lui Razvan, impreuna cu cei doi copii Ianca si Tudor. Actele de divort au fost semnate de mult, iar vedeta de televiziune si artista incearca sa-si seteze putinul timp liber pe care il au numai si numai pentru ei doi.

O dovedesc si imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro zilele trecute, cu Razvan si Lidia, iesind singurei, de la restaurant.

Amabil, dar usor pe fuga, Razvan a raspuns misterios la cateva intrebari, in timp ce Lidia s-a rezumat doar sa-si salute si sa-si pupe fanii prin intermediul WOWbiz.ro! Intrebat daca fanii trebuie sa se astepte la o nunta in curand, "matinalul" a promis ca va da de stire atunci cand va fi cazul. "Atunci sa ne asteptam la un copil?", au plusat paparazzii. "Copil?! Ei, ia-le in ordine!", a exclamat Razvan binedispus.

 

print