WOW

Si-au inmormantat baiatul de 17 ani, dar au ramas ingroziti cand l-au dezgropat! Ce au vazut cand au scos sicriul din groapa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Si-au inmormantat baiatul de 17 ani, dar au ramas ingroziti cand l-au dezgropat! Ce au vazut cand au scos sicriul din groapa
O poveste infioratoare a socat lumea intreaga, dupa ce parintii unui adolescent in varsta de 17 ani au trait nu doar socul de a-si ingropa copilul, dar si o descoperire cu totul si cu totul macabra, in momentul exhumarii.

Kenneth si Jacquelyn Johnson au fost devastati atunci cand au aflat ca baiatul lor, Kendrick, a fost gasit mort, infasurat intr-un covor, in sala de sport a liceului "Lowndes County". Pe urmele baiatului nu au fost gasite urme de violenta, iar concluziile anchetatorilor a fost ca baiatul a murit sufocat in interiorul covorului rulat, dupa ce s-ar fi bagat inauntru pentru a-si recupera pantoful.

Parintii au cerut la scurt timp dupa inmormantare exhumarea cadavrului, pentru u noua autopsie, neincrezatori in verdictul initial primit.
Cei doi au ramas ingroziti in momentul in care au constatat ca organele importante ale baiatulu lor lipseau. In locul creierului, a inimii, plamanilor si a ficatului se aflau ...ziare!
"Mi-e foarte greu sa-mi dau seama cine nu a pus inapoi, in trup, organele baiatului", a declarat dr.Bill Anderson, cel care a facut cea de-a doua autopsie.
"Suntem foarte dezamagiti. Cand l-am ingropat pe Kendrick, am crezut ca il ingropam pe Kendrick, nu jumatate din el", a spus tatal baiatului.
O noua ancheta a fost pornita in acest caz, iar parintii abia isi mai pot gasi linistea noaptea, din cauza durerii.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Povestea celei mai frumoase prezentatoare tv!  A jucat intr-un film horroricon photo

Vedete

Povestea celei mai frumoase prezentatoare tv! A jucat intr-un film horror

Andreea Perminov este considerata cea mai frumoasa prezentatoare de stiri.

Titlu secțiune