WOW

Si-au inmormantat baiatul de 17 ani, dar au ramas ingroziti cand l-au dezgropat! Ce au vazut cand au scos sicriul din groapa

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 aug 2017

O poveste infioratoare a socat lumea intreaga, dupa ce parintii unui adolescent in varsta de 17 ani au trait nu doar socul de a-si ingropa copilul, dar si o descoperire cu totul si cu totul macabra, in momentul exhumarii.
Kenneth si Jacquelyn Johnson au fost devastati atunci cand au aflat ca baiatul lor, Kendrick, a fost gasit mort, infasurat intr-un covor, in sala de sport a liceului "Lowndes County". Pe urmele baiatului nu au fost gasite urme de violenta, iar concluziile anchetatorilor a fost ca baiatul a murit sufocat in interiorul covorului rulat, dupa ce s-ar fi bagat inauntru pentru a-si recupera pantoful.

Parintii au cerut la scurt timp dupa inmormantare exhumarea cadavrului, pentru u noua autopsie, neincrezatori in verdictul initial primit.
Cei doi au ramas ingroziti in momentul in care au constatat ca organele importante ale baiatulu lor lipseau. In locul creierului, a inimii, plamanilor si a ficatului se aflau ...ziare!
"Mi-e foarte greu sa-mi dau seama cine nu a pus inapoi, in trup, organele baiatului", a declarat dr.Bill Anderson, cel care a facut cea de-a doua autopsie.
"Suntem foarte dezamagiti. Cand l-am ingropat pe Kendrick, am crezut ca il ingropam pe Kendrick, nu jumatate din el", a spus tatal baiatului.
O noua ancheta a fost pornita in acest caz, iar parintii abia isi mai pot gasi linistea noaptea, din cauza durerii.


 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X