Biz

Si-au spus ca se iubesc si ca vor fi impreuna, insa Bogdan Vladau si Daciana NU s-au mai intalnit deloc de cand s-au terminat filmarile la Burlacul! Vezi care a fost motivul!

Burlacul Vladau a desemnat-o castigatoare pe blonda Daciana, dupa care i-a facut declaratii de dragoste si impreuna au convenit sa fie impreuna si sa vada daca au de gand sa se casatoreasca.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 31 aug 2013

Cu toate acestea, cei doi nu s-au mai intalnit deloc de la terminarea filmarilor celebrului reality-show. De ce? Explicatia o da chiar Bogdan Vladau. "Noi nu ne-am văzut de când s-au terminat filmările, pentru că nu am avut voie să facem lucrul acesta, nu din alt motiv", a declarat fostul manechin.

Bogdan si Daciana au avut stipulat in contract sa nu se intalneasca pana la difuzarea ultimului episod din Burlacul pentru a nu fi vazuti impreuna si pentru ca lumea sa nu isi dea seama cine a fost desemnata castigatoare.

Vor forma ei un cuplu? "O să vedem exact ce se va întâmpla. În momentul acesta eu zic că povestea continuă, singura problemă este că deocamdată suntem în oraşe diferite, dar nu cred că asta este, de fapt, o problemă", a explicat Vladau pentru Ring.

Wowbiz.ro a avut dreptate! Blonda Daciana a castigat "Burlacul" si inima lui Bogdan Vladau! Vezi daca a cerut-o de nevasta!

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X