Vedete

Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au facut un super Revelion al Artistilor! Ce barbat s-a oferit sa le ajute si cum a facut asta!

Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au organizat probabil cel mai mediatizat Revelion al Artistilor, pe 10 ianuarie, la un local din Capitala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., S.A.


Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au facut un super Revelion al Artistilor! Ce barbat s-a oferit sa le ajute si cum a facut asta! icon photo

Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au reusit sa adune in jur de 100 de persoane la petrecere. Ambele cantarete de muzica populara s-au ocupat de toate detaliile pentru ca petrecerea sa fie una de neuitat pentru toti cei prezenti. Sotul Claudiei Ghitulescu s-a oferit sa le ajute, astfel ca barbatul le-a pus la dispozitie restaurantul sau.

“Am fost onorata sa organizez Revelion pentru mine si colegii mei si ii multumesc sotului meu ca ne-a pus la dispozitie restaurantul sa ne petrecem si sa ne simtim bine!!! Multumesc din suflet unei renumite cofetarii pentru ca ne-a indulcit cu un tort delicios.

Deci tot anul o sa fim dulci si veseli!!! Impreuna cu colega mea Silvana am reusit sa adunam colegi din toate colturile tarii si sa ne bucuram din plin de cantecele colegilor... a fost prima editie si ne gandim ca in fiecare an sa organizam petreceri si pentru sufletul nostru!!!”, ne-a spus Claudia Ghitulescu.

“Pentru mine singurul scop a fost sa reusesc sa aduc la Revelionul nostru toate televiziunile importante din Romania. Am avut noua echipe de televiziune. Emisiunile mari din Romania au transmis pe larg ceea ce s-a petrecut acolo. Le multumesc tuturor!

Anul viitor ne-am propus, eu si Claudia, sa facem un Revelion si mai mare intr-o locatie mai incapatoare. Am organizat impreuna  un Revelion frumos si asta e doar inceputul. Nu ne oprim aici”, spune Silvana Riciu.

Printre invitatii de la “Revelionul Artistilor” s-au numarat Maria Carneci, Elena Merisoreanu, creatoarea de moda Sonia Trifan, Nicusor Iordan, Ana-Maria Rosa Preda, Brandusa Covalciuc Ciobanu.

Foto: Stefan Ovidiu

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune