Vedete

Silvia, atac dur catre Iuliana: “Doar 19 ani ai? Credeam ca ai peste 30!” Porneste scandalul azi, la "Bravo, ai stil! All Stars", de la 16.30, la Kanal D

Spiritele se incing astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, unde 11 concurente, cele mai iubite din cele trei sezoane ale show-ului de fashion, aspirante la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”, lupta intens pentru a demonstra ca merita sa castige marele premiu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Silvia, atac dur catre Iuliana: “Doar 19 ani ai? Credeam ca ai peste 30!” Porneste scandalul azi, la "Bravo, ai stil! All Stars", de la 16.30, la Kanal Dicon photo

Silvia, castigatoarea primului sezon “Bravo, ai stil!”, recunoscuta printre colege ca fiind o persoana care spune ceea ce gandeste, starneste adevarate discutii in platoul emisiunii.

Cum Silvia arunca “sageata dupa sageata” catre colegele ei, Andreea si Iuliana, atmosfera devine rapid foarte tensionata iar discutia fetelor capata sensuri acide.

“Iuliana, doar 19 ani ai? Credeam ca ai peste 30 (n.r. - de ani)!”, spune Silvia catre Iuliana (n.r. - castigatoarea sezonului 3, “Bravo, ai stil!”).

Nedumerita de atitudinea Silviei si neintelegand de ce aceasta o “ataca” pe ea si pe Iuliana, Andreea rabufneste.
“Iti zic in fata: tu faci circ!”, ii spune Andreea Silviei.
 

Cum a reactionat Silvia la acuzele ce i se aduc de catre colegele ei, si care este motivul invocat de aceasta, pentru care Iuliana si Andreea sunt “tinta” atacurilor, aflati astazi, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, la Kanal D.

Tot astazi vom afla si care va fi tema Galei “Bravo, ai stil! All Stars” de saptamana aceasta, ce va fi difuzata sambata, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune