Vedete

Silvia, in rochie de mireasa accesorizata cu… scotch! “Ai un fel de a purta tinutele”! Azi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, la Kanal D

O mireasa atipica, cu o rochie alba accesorizata cu scotch, asa se infatiseaza Silvia astazi, in fata juratilor, in tinuta pe care o propune la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Silvia, in rochie de mireasa accesorizata cu… scotch! “Ai un fel <al tau> de a purta tinutele”! Azi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, la Kanal Dicon photo

Controversata concurenta impartaseste auditoriului povestea outfit-ului ales, reusind sa capteze atentia celor din jur dar si sa atraga comentarii neasteptate din partea celor prezenti.


“Ma casatoream. Pablo este gelos si la un moment dat imi spune: vezi ca ti-am facut cadou de nunta o sera. (…) Si nu-i orice fel de sera. (…) Sa ajungi acolo inainte sa mergi la altar. Cand ajung, in sera erau numai plante carnivore…!”, este povestea Silviei.


Larisa, intrebata ce parere are despre tinuta Silviei, raspunde intr-un mod care o va impresiona pe “inculpata”.
“Tinuta arata bine. Sincer, nu inteleg de ce ai venit imbracata in mireasa, dar rochia este foarte frumoasa si imi place si felul in care ai accesorizat-o cu acel scotch. (…) Te avantajeaza foarte mult genul acesta de styling-uri si arata foarte bine pe tine. (…) Asta este avantajul tau principal in aceasta emisiune, faptul ca ai un fel <al tau> de a purta tinutele”, este opinia Larisei.


Ce parere au avut juratii despre look-ul abordat de Silvia aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune