Vedete

Simona Gheorghe, aparitie uimitoare, intr-o rochie rosie! Uite cat de mare i-a crescut burtica

De cand a anuntat ca este insarcina, Simona Gherghe radiaza de frumusete, iar recent si-a surprins prietenii virtuali cu o aparitie demna de coperta unei reviste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Simona Gheorghe, aparitie uimitoare, intr-o rochie rosie! Uite cat de mare i-a crescut burticaicon photo
Insarcinata in sase luni de zile, prezentatoarea TV si-a surprins total prietenii virtuali, intrucat si-a etalat burtica proeminenta intr-o rochie rosie ca focul, din catifea. 
 
"Si, uite-asa, cu o rochie rosie din catifea, ti se schimba dispozitia", a scris ea in dreptul imaginilor publicate pe contul personal de socializare.

 

Simona Gheorghe, aparitie uimitoare, intr-o rochie rosie! Uite cat de mare i-a crescut burtica
Evident, fotografia a strans rapid mii de aprecieri si comentarii din parea fanilor: "Ce frumoasa esti gravida, Simona. Se vede ca radiezi de fericire. Sarcina usoara.", "Sanatate multa", ", au fost doar cateva dintre mesajele lasate de prietenii virtuali ai vedetei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune