Vedete

Simpaticul iranian de la MasterChef a dat lovitura! Vezi ce mare vis si-a indeplinit Mehrzad Moghazehi!

Simpaticul iranian care a concurat in primul sezon de MasterChef si-a mai indeplinit un vis. ##GALLERY238##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Simpaticul iranian de la MasterChef a dat lovitura! Vezi ce mare vis si-a indeplinit Mehrzad Moghazehi!icon photo
Simpaticul iranian de la MasterChef a dat lovitura! Vezi ce mare vis si-a indeplinit Mehrzad Moghazehi!
Mehrzad Moghazehi se implica serios in afaceri si se pare ca ii merge foarte bine. Dupa ce a deschis studioul de gatit HOT, intr-un mall din Capitala, impreuna cu Alex Cirtu si Petru Buiuca, acum, tanarul are propriul fast-food, in mall la Ploiesti.

Mehrzad Moghazehi a deschis un restaurant cu servire rapida specific persan, iar clientii pot savura din preparatele care le-au facut cu ochiul inca din timpul competitiei de gatit.

Meniul este mai mult decat apetisant, printre variantele oferite de simpaticul iranian numarandu-se cotlete de berbecut, diverse salate (de vinete, de linte sau iraniana, cu varza, morcovi si stafide), meniuri imbietoare cu kebab sau piept de pui sau deserturi delicioase (cheesecake).

Printre cei care au avut ocazia sa incerce mancarurile pregatite de mainile pricepute ale lui Mehrzad s-a numarat si bunul lui prieten, actorul de comedie Daniel "Varza" Ilie. Acesta i-a trecut pragul si s-a delectat cu preparatele traditional persane sau cu inovatiile lui Mehrzad in domeniul culinar.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune