Biz

Singura poza cu Stefan Banica jr la Balcic in vacanta in care s-a casatorit cu Lavinia Pirva! Uite cum arata vedeta inainte sa-si uneasca destinele cu logodnica lui! Evenimentul secret s-a desfasurat acum doua luni EXCLUSIV

Stefan Banica si Lavinia Pirva s-au casatorit in secret in Bulgaria.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 oct 2017

Pe 15 august, cu doar doua luni inainte sa implineasca varsta de 50 de ani, Stefan Banica Jr a ales sa se insoare cu logodnica lui, Lavinia Pirva, in cadrul unei ceremonii desfasurate in cel mai mare secret la Balcic, celebra statiune aflata pe litoralul bulgaresc.

Pentru Banica, Balcicul reprezinta o iubire mai veche, trubadurul facandu-si regulat vacantele in locatia preferata pana la moarte de Regina Maria, al carei palat este si astazi principalul punct de atractie din zona. Probabil pentru a scapa de privirile indiscrete, Banica a optat sa se cazeze la un hotel cu circuit inchis aflat in imediata vecinatate a orasului, pe faleza, acolo unde se desfata de obicei afaceristii cu dare de mana si pasionati de golf.

Fotografia postata de Banica pe 15 august este realizata in Balcic Consemnul a fost clar printre putinii invitati de la petrecerea data de Stefan si de Lavinia, acestia neavand voie sa faca poze sau sa dezvaluie motivul pentru care au fost chemati la Balcic! Si totusi, chiar Banica a fost cel care a dezvaluit cunoscatorilor ca se afla in Balcic incepand cu a doua jumatate a lunii august! Aceste cladiri din centrul statiunii Balcic apar pe fundalul fotografiei realizate de Banica pe 15 august Astfel, intr-o postare de pe Facebook, din 15 august, cantaretul a scris: "Eu am avut o zi mai relaxanta, voi ce-ati facut astazi?", randuri insotite si de o fotografie cu Banica zambind larg, imortalizat cu marea in spate in timp ce pe fundal se observa siluetele unor cladiri.

Desi juniorul a pastrat secretul privind locatia, WOWbiz.ro a aflat ca este vorba chiar de... Balcic, dovada fiind cateva fotografii comparative realizate de reporterii nostri in acelasi loc in care s-a pozat Banica pe 15 august. Locul respectiv este de fapt centrul statiunii Balcic, Banica realizand fotografia pe un ponton si strangand cadrul cat se poate de mult, pentru ca peisajul din spate sa nu devina identificabil. Peisajul pe care Banica il admira in vacanta din august seamana izbitor cu cel al unui hotel de lux, cu circuit inchis, de pe faleza inalta a BalciculuiUlterior, fotografiile realizate zilele trecute de paparazzii WOWbiz.ro, in care si Stefan, si Lavinia s-au afisat cu verighetele de proaspat casatoriti, au intarit ideea ca de-al treilea mariaj al lui Banica a inceput in mare discretie acum doua luni, la Balcic! Pana la Lavinia Pirva, Stefan Banica mai fusese casatorit de doua ori, cu Mihaela Radulescu si cu Andreea Marin. 

Vezi mai jos filmari recente cu Banica jr si Lavinia, surprinsi de paparazzii WOWbiz.ro in timp ce poarta verighetele:

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X