Vedete

Site-ul oficial al Denisei Raducu, lansat abia dupa moartea acesteia! Vezi cine se ocupa de el

La cateva spatamani dupa moareta Denisei, a fost inaugurat oficial site-ul oficial al cantaretei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Site-ul oficial al Denisei Raducu, lansat abia dupa moartea acesteia! Vezi cine se ocupa de el
Denisa Raducu are, in sfarsit, un site oficial. Pagina de intrenet denisamusic.ro, al carui domeniu a fost inregistrat in urma cu cativa ani, a fost lansat abia dupa moartea acesteia. Aici sunt "urcate" zilnic videoclipuri mai vechi sau mai noi ale Denisei. Administratorul paginii este o persoana din anturajul familiei.


Si pagina de Facebook a Denisei, cu peste 1,3 milioane de fani, a ajuns sa fie administrata de familia acesteia. Doar contul de Youtube (singurul care poroduce bani momentan) a ramas la Liviu, fostul impresar al manelistei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune