Biz

EXCLUSIV! Situatie fara precedent pentru Catalin Botezatu! A fost internat de urgenta in Turcia! Monica Vlad, cea mai buna prietena a designerului, spune adevarul despre starea lui!

Catalin Botezatu nu se simte deloc bine, iar in ultima perioada trece printr-o perioada extrem de dificila. Designerul pare extenuat, iar astazi s-a internat intr-o clinica de neurochirurgie din Turcia.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 ian 2014

Sursa foto: agentiadepresamondena.roBote se afla la Clinica Liv, renumita pentru operatiile delicate efectuate pe creier. Medicii de aici sunt de renume international. Astazi, Bote a fost supus unor teste de catre medicii turci. El a facut chiar si o scanare a creierului.

Bote se stia cu probleme cu inima, in ultima perioada suferind si cateva preinfarcturi. De fiecare data a dat vina pe ritmul sau intens in care munceste si isi traieste viata.

"Catalin avea niste migrene ingrozitoare, de aceea s-a internat la clinica din Turcia. Vrea sa-si faca investigatii amanuntite. Doctorii i-au spus ca sufera de un tip rar de migrena, cu aura. Plus ca are tensiunea foarte mare. Si investigatiile sunt abia la inceput...", ne-a povestit cea mai buna prietena a designerului, Monica Vlad.

"E obosit, e singur acolo, e foarte deprimat. Regret enorm ca nu m-am dus cu el", ne-a mai spus Monica.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X