Biz

Victor Slav, prima scena de gelozie in public: S-a suparat ca Bianca l-a lasat singur la masa. A venit dupa ea si a zis: “Nu vi se pare normal ca nevasta mea sa stea cu mine si nu aici?”

Recunoscut drept un barbat gelos, iata ca n-a trecut atat de mult timp pana ce Victor Slav a “comis-o” si in public. Cum, la evenimentele mondene, nu o scapa din ochi pe logodnica sa, iata ca in urma cu doar cateva zile s-a confruntat cu o exceptie care l-a cam scos din sarite. La un moment dat, Bianca s-a ridicat de la masa la care stateau impreuna si a iesit pe hol ca sa ofere interviuri, iar dupa 15 minute Victor si-a facut aparitia, ofensat, si a luat-o din multime obligat-fortat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 iun 2013

De cand s-a cuplat cu Victor Slav, Bianca nici ca mai iese singura la evenimente. Impreuna acasa, la serviciu (n.r. lucreaza amandoi la afacerea cu haine), iata ca viitorii soti isi petrec si tot timpul liber impreuna, unul dintre motive fiind acela ca Victor este cam gelos, dupa cum ne-au marturisit surse din anturajul Biancai. Binca si Victor au stat nedespartiti la evenimtnul monden la care au participat saptamana astaPrezenti la Gala Story, cei doi au stat nedespartiti, asa cum fac de fiecare data, de altfel. Inca de la intrare, s-au lasat fotografiati impreuna, au dat interviuri impreuna si au stat la masa unul langa celalalt, aproape lipiti, intrerupandu-si conversatiile doar pentru scurte momente, cand diverse persoane veneau sa ii salute. La un moment dat, insa, Bianca s-a ridicat de la masa pentru a merge la toaleta si a da cateva interviuri, insa “libertatea” ei nu a durat decat aproximativ un sfert de ora pentru ca, surpriza, Victor a venit dupa ea. Victor a urlat in gura mare nemultumirea ca Bianca l-a lasat singur la masaPutin cam nervos, prezentatorul rubricii “meteo” a afisat un zambet fortat si, cu o voce ridicata, a exclamat, in vazul tuturor: “Nu vi se pare normal ca nevasta mea sa stea cu mine la masa, si nu aici?!”. Imediat dupa ce a grait aceste cuvinte, Victor si-a facut loc prin multime, i-a intins mana Biancai si a luat-o inapoi in sala, in pas grabit. Semn ca il cunoaste destul de bine, roscata a anticipat cumva reactia destul de vehementa, de altfel, a logodnicului ei, si, cu un zambet nu tocmai convingator si cu o voce suava, ea i-a transmis: “Iubire, salveaza-ma”. Victor a luat-o pe Bianca obligat-fortat din holCu toate acestea, vorbele ei sunt interpretabile, intrucat, in cele aproximativ 15 minute petrecute pe hol, vedeta nu a dat nici un semn ca s-ar simti inconfortabil si ca ar vrea sa se intoarca mai repede la masa. In cele din urma, dorinta iubitului a fost porunca, pentru Bianca, iar vedeta l-a urmat inauntru si, putin jenata de situatie, a tinut capul in jos pana in momentul in care a ajuns in zona meselor.

 

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X