Vedete

Smiley e pe cai mari: viitoarea lui cumnata este judecatoare la sectorul 3! Iubita fratelui mai mic al artistului s-a intalnit cu Presedintele Iohannis in prima zi dupa ce a intrat in magistratura

Daca Smiley este cam ghinionist in dragoste, fratele lui mai mic, Filip, are o relatie stabila care dureaza de cativa ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Smiley si fratele lui mai mic, Filipicon photo
Smiley si fratele lui mai mic, Filip
Smiley si fratele lui mai mic, FilipSmiley are „spatele asigurat”, atunci cand vine vorba despre chestiuni juridice. Viitoarea lui cumnata, Mihaela Cristina Lica, este judecatoare la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti. Iubita fratelui mai mic al lui Smiley, Filip, a absolvit anul trecut Institutul National al Magistraturii si dupa ce si-a facut o stagiatura la Judecatoria Ploiesti, ea a obtinut un post la Bucuresti, datorita mediei bune obtiinute la examenul de intrare in magistratura: 8.00.

(Citeste si: Nicoleta Nuca a recunoscut ca il vrea pe Smiley)

De o luna, iubita lui Filip a devenit doamna judecator
De o luna, iubita lui Filip a devenit doamna judecator
De o luna, iubita lui Filip a devenit doamna judecatorPe 27 ianuarie 2017, Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functie a viitoarei cumnate a lui Smiley, iar inainte de asta a sustinut un discurs noii generatii de judecatori si procurori. Evenimentul a fost transmis de toate posturile de stiri din Romania, el fiind tinut chiar in primele zile ale crizei politice provocate de Ordonanta 13 a Guvernului Grindeanu. Cateva zile mai tarziu, Iohannis i-a invitat personal pe noii magistrati la Cotroceni, unde le-a vorbit, printre altele, despre independenta justitiei fata de mediul politic.

(Cati bani castiga acum Smiley! Artistul si-a marit tariful)

Smiley e pe cai mari: viitoarea lui cumnata este judecatoare la sectorul 3! Iubita fratelui mai mic al artistului s-a intalnit cu Presedintele Iohannis in prima zi dupa ce a intrat in magistratura

Filip si Mihaela Cristina au o relatie de mai bine de patru ani si cel mai probabil, urmeaza sa se casatoreasca in viitorul nu foarte indepartat. Cei doi se cunosc de mai multa vreme, amandoi fiind nascuti in Ploiesti si destul de apropiati ca varsta. In paralel cu stagiatura de la Judecatoria Ploiesti, Mihaela Cristina a mai lucrat si ca auditor la Institutul National al Magistraturii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune