Vedete

Smiley, primul mesaj după ce s-a aflat de relaţia cu Gina Pistol! Fanii l-au felicitat imediat

La scurt timp după ce s-a aflat că Smiley ar avea o relaţie cu nimeni alta decât frumoasa Gina Pistol, pe contul personal de socializare al artistului a apărut un mesaj ce a stârnit reacţii din partea fanilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Smiley, primul mesaj după ce s-a aflat de relaţia cu Gina Pistol! Fanii l-au felicitat imediat
Toată lumea a fost surprinsă de vestea că cei doi ar forma un cuplu de aproape trei luni de zile, însă Smiley nu a oferit, deocamdată, o declaraţie publică şi continuă să-ţi surprindă fanii cu postările lui.

Astfel, în urmă cu puţin timp cântăreţul a publicat un episod nou de vlog, „Smiley s-a făcut primar”, iar prietenii virtuali au reacţionat imediat şi l-au felicitat pentru imaginaţie.

”Bine de tot”, a scris Smiley în dreptul videoclipului, iar fanii au reacţionat imediat:  „Hai că eşti tare”, „Super clip”, „Ce bine a ieşit”, au scris fanii.

Deocamdată niciunul dintre artişti nu a confirmat relaţia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune