WOW

Soferita de la Jibou e in soc! Sanda Ungur si-a revenit, dar nu isi aminteste nimic despre momentul ingrozitor

Sanda Ungur, soferita masinii spulberate de tren la Jibou a aflat ca cele patru colege ale ei au murit. In ce stare e fata acum.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Soferita de la Jibou e in soc! Sanda Ungur si-a revenit, dar nu isi aminteste nimic despre momentul ingrozitoricon photo

In tragicul accident de la Jibou, cand o masina a fost spulberata de tren, patru fete au murit si una a supravietuit. Sanda Ungur este inca in spital si a aflat recent ca cele patru colege ale ei au murit. Fata nu isi aminteste nimic despre cumplitul moment al impactului. Ea stie ca a fost la un suc impreuna cu celelalte patru fete, dupa balul de absolvire, potrivit spynews.ro..

Vineri, Sanda Ungur a dat semne ca e mai bine si a incercat sa manance, insa aflarea vestii despre fetele moarte a daramat-o. Tanara e in stare de soc!

In accidentul de la Jibou, masina pe care o conducea Sanda Ungur s-a izbit violent de un tren. Trei dintre fete au fost aruncate din masina de impactul catastrofal, iar doua au ramas blocate intre fiarele contorsionate ale masinii. Doar Sanda Ungur a supravietuit.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune