Sport

Sora lui Denis Alibec a murit! Detalii neştiute despre viaţa atacantului au ieşit la iveală

Este unul dintre cei mai apreciaţi sportivi de la noi, însă puţine persoane ştiu că viaţa lui Denis Alibec a fost marcată de o poveste cutremurătoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Sora lui Denis Alibec a murit! Detalii neştiute despre viaţa atacantului au ieşit la iveală

Mai exact, se pare că atacantul echipei FCSB ascunde o adevărată dramă, întrucât sora lui a murit, iar părinţii au divorţat.


„Gevrim, tatăl lui Denis, şi doamna Emilia au mai avut o fetiţă înainte, care din păcate a murit când era foarte mică. Apoi, a venit pe lume Denis... Când băiatul avea numai 6 ani, părinţii au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a ştiut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai ştiu perea multe”, a povestit Stelică Dămăşaru , fostul antrenor al tatalui lui Alibec,  pentru Gazeta Sporturilor.


De asemenea, mama lui Denis Alibec a recunoscut că starul de la FCSB a avut parte de o copilărie grea: „Ne-a fost tare greu, de ce să mint?! Totuşi, ca orice părinte, am făcut tot posibilul să nu-i lipsească nimic din ce-l putea ajuta”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune