Sport

Sora lui Denis Alibec a murit! Detalii neştiute despre viaţa atacantului au ieşit la iveală

Este unul dintre cei mai apreciaţi sportivi de la noi, însă puţine persoane ştiu că viaţa lui Denis Alibec a fost marcată de o poveste cutremurătoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Sora lui Denis Alibec a murit! Detalii neştiute despre viaţa atacantului au ieşit la iveală

Mai exact, se pare că atacantul echipei FCSB ascunde o adevărată dramă, întrucât sora lui a murit, iar părinţii au divorţat.


„Gevrim, tatăl lui Denis, şi doamna Emilia au mai avut o fetiţă înainte, care din păcate a murit când era foarte mică. Apoi, a venit pe lume Denis... Când băiatul avea numai 6 ani, părinţii au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a ştiut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai ştiu perea multe”, a povestit Stelică Dămăşaru , fostul antrenor al tatalui lui Alibec,  pentru Gazeta Sporturilor.


De asemenea, mama lui Denis Alibec a recunoscut că starul de la FCSB a avut parte de o copilărie grea: „Ne-a fost tare greu, de ce să mint?! Totuşi, ca orice părinte, am făcut tot posibilul să nu-i lipsească nimic din ce-l putea ajuta”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune