Vedete

Sora lui Seyit vrea sa scape de Zuhre pentru a-si salva familia, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D

Seyit sufera enorm atunci cand bunicul sau este ucis de fiul bogatasului Fikret.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sora lui Seyit vrea sa scape de Zuhre pentru a-si salva familia, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal Dicon photo
Prins in altercatia dintre Seyit si Zekkar, batranul se arunca in fata armei pentru a-si salva nepotul. Vazand prin ce chinuri sunt nevoiti sa treaca din cauza faptului ca Seyit o protejeaza pe Zuhre, familia acestuia nu vede cu ochi buni dragostea lor si sunt convinsi ca nu vor scapa de furia familiei Karakaya.

In familia bogatasului Fikret lucrurile degenereaza. Barbatul, la sfatul fiului sau si-a izolat nora, pentru ca aceasta a ajutat-o pe Zuhre sa evadeze. Fiul femeii, Ali, nepotul temutului bogatas, ii cere socoteala bunicului sau pentru faptele sale si il ameninta ca il ucide daca nu isi gaseste mama.


Ruveyda, sora lui Seyit, vrea sa scape de Zuhre si le propune un "targ” celor din familia Karakaya.

Nu ratati azi un nou episod din "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune