Paparazzi

Sorana Carstea este deja in vacanta! Ce a facut frumoasa tenismena imediat dupa ce a terminat unul din cele mai bune sezoane din cariera! VIDEO EXCLUSIV

Frumoasa pitesteanca a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro alaturi de parinti, intr-un centru comercial din Capitala
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 oct 2017

Saptamana trecuta, o data cu eliminarea in sferturile de finala ale turneului de la Linz, Sorana Carstea a incheiat practic anul calendaristic 2017. Tensimena noastra, considerata la ora actuala una dintre cele mai frumoase sportive din circuitul WTA, poate spune ca a avut unul dintre cele mai bune sezoane din cariera, cu prezente constante in fazele superioare ale turneelor mari, rezultate care i-au adus deopotriva bani si puncte in clasament. 

In plus, beneficiind de aceste rezultate, Sorana a punctat foarte mult si la imagine, avand semnate cateva contracte importante cu diverse branduri cunoscute din varii domenii, incepand cu firma de echipament sportiv care ii asigura tot ce este necesar pentru turnee si antrenamente. 

Interesant este ca, dupa doar doua zile de vacanta, frumoasa pitesteanca a fost convocata la un test anti-doping inopinant, fiind nevoita sa se scoale la 6 dimineata pentru a dat probele necesare!

Inainte de Sarbatorile de iarna, Sorana isi continua antrenamentele, dar isi petrece si mult timp alaturi de familie, pentru a recupera din perioadele in care a stat departe de casa, de la un turneu la altul. 

Zilele trecute paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe tenismena intr-un centru comercial din Capitala, alaturi de parinti, intr-o plimbare relaxanta pe la magazinele mall-ului. 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X