Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Sotia lui Gigi Becali a jucat rolul de consilier vestimentar pentru fiica ei mijlocie! Alexandra Becali s-a facut o domnisoara in toata regula si se intelege excelent cu mama ei

Luminita Becali a fost mereu o prezenta discreta, o persoana care s-a ferit sa apara-n presa si care s-a ocupat exclusiv doar de treburile strict legate de familie.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 mar 2016

Sotia lui Gigi a avut grija ca fetele sale sa primeasca o educatie corecta si sa invete bine la scoala, iar roadele nu au intarziat sa apara.

Cea mai constiincioasa s-a dovedit a fi Alexandra, care a reusit sa ia BAC-ul anul trecut cu o nota foarte mare, spre mandria intregii familii.

Si, cum rezultatele la invatatura se motiveaza si cu recompense, mama Alexandrei are grija ca fetei mijlocii sa nu-i lipseasca nimic.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Luminita Becali, impreuna cu Alexandra, intr-un centru comercial din Capitala. Ca doua prietene bune, s-au tinut de mana si s-au consiliat reciproc in magazinele de haine in care au intrat, semn ca relatia lor a depasit deja stadiul de mama si fiica.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X