Vedete

Sotia lui Ionut "Jaguarul" de la Exatlon, dupa ce l-a vazut pe “Razboinic” plangand in emisiune: "Mi-as dori sa se intoarca acasa" EXCLUSIV

Ionut de la Exatlon a plans in emisiunea de duminica, 18 februarie, atunci cand si-a amintit de sotie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sotia lui Ionut "Jaguarul" de la Exatlon, dupa ce l-a vazut pe “Razboinic” plangand in emisiune: "Mi-as dori sa se intoarca acasa" EXCLUSIV icon photo

Ionut "Jaguarul" a oferit momente emotionante in emisiunea Exatlon de duminica, dupa ce echipa lui a castigat una din probe, care avea drept premiu o excursie, unde o parte din drum se parcurgea calare.

Gandindu-se la faptul ca vor merge calare, Ionut si-a amintit de o vacanta alaturi de sotia sa si a inceput sa planga de dorul acesteia. “M-am gandit la nevasta-mea cand am auzit ca vom merge sa calarim”, le-a spus Ionut colegilor sai care nu intelegeau de ce acesta plange.

In tot acest timp, acasa, Nella, sotia lui Ionut, urmarea si ea emisiunea cu ochii in lacrimi. “M-a facut si pe mine sa plang, pentru ca eu daca il vad si putin suparat incep sa plang. Va inchipuiti cand l-am vazut plangand? Nu m-am asteptat, el fiind barbat si orgolios, nu credeam ca va aface asta in fata atator oameni. Stiam ca este sensibil, insa nu credeam sa-l vad plangand. Am sesizat insa in ultima perioada ca nu mai este la fel ca la inceput, ca este foarte trist”, ne-a spus Nella, sotia lui Ionut, care a marturisit ca in ultimele zile s-a tot gandit ca ar vrea sa-si vada barbatul inapoi acasa.

Sotia lui Ionut "Jaguarul" de la Exatlon: "Stiu ca ma iubeste"

“Stiu ca ma iubeste, si eu il iubesc enorm si nici nu am vrut sa plece la Exatlon pentru ca mi-a fost teama de perioada atat de mare in care nu vom putea sti nimic unul de altul. Dar, pentru ca el si-a dorit atat de mult sa ajunga acolo, am acceptat. Acum insa mi-as dori foarte tare sa se intoarca acasa. Aproape doua luni cred ca au fost de ajuns si pentru el, dar si pentru mine. Mi-e foarte dor de el”, ne-a spus sotia lui Ionut.

Nella ne-a trimis si fotografiile din excursia in care cei doi au calarit si care i-a trezit atat de multe amintiri lui Ionut in emisiunea Exatlon de duminica, 18 februarie. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune