Paparazzi

Sotia lui Vijelie s-a facut de ras intr-un magazin!! A vrut sa cumpere o geanta si o bluza, dar si-a dat seama ca nu are cardul la ea si nici bani cash | VIDEO EXCLUSIV

Sotia cantaretului Vali Vijeloe este cu capul in nori...
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 feb 2017

 

"Sa iubesti doua femei, sa nu stii pe care-o vrei! Una-i mama de copii, alta-i pofta inimii”! Asa suna refrenul unei piese care l-a facut celebru pe Vali Vijelie. Barbatul nu a fost niciodata usa de biserica si de fiecare data cand a fost prins in offside, artistul a promis ca se lasa de amante si ca se face barbat de casa, insa nu a reusit.

Cu toate acestea, sotia lui i-a ramas alaturi si a avut grija de educatie celor doi copii ai lor. In schimb, manelistul a avut grija ca doamnei Carmen sa nu ii lipseasca nimic. Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe nevasta lui Vijelie la shopping, acolo unde se simte ea cel mai bine. Din pacate pentru femeie, de data aceasta a fost o sesiune de cumparaturi esuata. Carmen si-a ales o geanta scumpa si o bluza de firma, dintr-un magazin de lux, insa a avut parte de o surpriza neplacuta la casa. Cand a vrut sa-si achite cumparaturile, sotia lui Vali si-a dat seama ca nu are la ea nici bani cash si nici cardul. 

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X