Actual

Sotia preotului mort din Suceava a iesit din coma. Cum a reactionat Maria cand a aflat ca si-a pierdut sotul si doi copii in oribilul accident

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 oct 2017
 
Sotia preotului Petru Gavril, Maria Gavril, a iesit din coma, iar de luni dimineata respira fara ajutorul aparatelor.
 
Medicii o mentin in continuare sub atenta supraveghere avand in vedere multiplele leziuni interne pe care le-a suferit in accidentul rutier de sambata, 14 octombrie, cand un sofer beat i-a distrus familia.
 
Potrivit medicilor din Anestezie Terapie Intensiva - ATI, pacienta a fost informata partial de drama petrecuta in familia ei. Ea va fi consiliata indeaproape de unul dintre psihologii spitalului.Numarul celor din familia Gavril care au sfarsit in acest accident a ajuns la cinci: tatal, preotul Petru Gavril, cele doua fiice ale sale, Anastasia, de zece ani, si Anisia, de 6 ani, sora preotului, Aurora Sandru, si sotul acesteia, Catalin Sandru.
 
 
Ceilalti doi copii, Alexia si Ioan, au fost de asemenea raniti, dar din fericire au suferit leziuni mai usoare, iar acum sunt in afara oricarui pericol, in grija unei matusi. In accident a murit si autorul acestuia, care, beat fiind, cu o alcoolemie de peste doi la mie, s-a izbit frontal, cu o viteza de peste 130 de km la ora, in masina condusa regulamentar de preotul Petru Gravril. In urma celui care provocat aceasta tragedie au ramas doi copii si o sotie grav bolnava, potrivit stirilekanald.
 
print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X