Biz

Sotul Luminitei Anghel a revenit pe site-urile de anunturi! Vezi pe ce ofera o masina Silviu Dumitriade!

Silviu Dumitriade, sotul Luminitei Anghel, a revenit pe site-urile de anunturi.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Silviu Dumitriade, partenerul de viata al Luminitei Anghel, este un tip activ pe site-urile unde se posteaza anunturi de vanzare-cumparare. Zilele trecute, Silviu a postat un mesaj prin care anunta ca da la schimb o masina, fiind amator sa intre in posesia unei motociclete sau a unei dube.

"Are 176.000 KM. Deci, masina cere doar motorina si aia putina. Consuma la cel mai mare bun simt. In oras, cam 8%, maxim. Afara consuma 4,5-5%. Fac schimb cu masini pe RO, volan stanga si mai scumpe. Pun diferenta fara problema, dupa caz. Motor maxim 3.000 cmc. Sau cu motociclete peste 1.000 cmc Ma intereseaza si dube lungi si inalte, max 3,5 t”, a scris Dumitriade in anunt.

Acum aproape un an si jumatate, WOWbiz.ro a dezvaluit ca Luminita Anghe si sotul ei scosesera la vanzare mai multe bunuri, printre care un Porsche Cayenne (pe care cereau 32.700 de euro), mixere, procesoare, egalizatoare, statie de amplificare, boxe, casti, un candelabru din alama (2.500 de lei), o etajera din lemn masiv (750 de lei), dar si doua ceasuri de firma.


 

print
Stiripesurse.ro
Dor Geta Popescu si-a presimtit moartea? Ce s-ar fi intamplat in ziua expeditiei. Marturii naucitoare
Dor Geta Popescu si-a presimtit moartea? Ce s-ar fi intamplat in ziua expeditiei. Marturii naucitoare
X