Vedete

Sotul Marinei Scupra a ajuns la spital dupa inmormantare, fiul regretatei artiste sufera si el enorm! "Colegii au grija de el!"

Lacrimi si durere mare a lasat in urma ei regretata Marina Scupra. Artista a decedat la varsta de 49 de ani, iar familia este inca in stare de soc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Sotul Marinei Scupra a ajuns la spital dupa inmormantare, fiul regretatei artiste sufera si el enorm! "Colegii au grija de el!"
Sotul cantaretei, Cornel Pitigoi, a ajuns la spital, cu probleme de sanatate, la scurt timp dupa inmormantare. Fiul Marinei din prima casatorie, Dragos, sufera si el cumplit si nu stie cum sa treaca peste pierderea mamei.

 

 


"Colegii au grija de el. Il scot din casa, petrec mult timp cu el. Si diriginta i-a fost alaturi inca din primele zile de cand a murit mama sa", a declarat, pentru Libertatea, o persoana foarte apropiata familiei.

"I s-a facut rau si a ajuns la un control. Din cate stiu i s-au facut analize", a mai precizat sursa citata despre cel de-al doilea sot al Marinei Scupra, Cornel.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune