Paparazzi

Spectatori de lux la concertul Loredanei! Cum s-au manifestat Dan Chisu si "Bella" lui pe ritmurile indracite ale Aguridei VIDEO EXCLUSIV

Weekend-ul trecut, cunoscutul regizor si iubita lui, Alina Chivulescu, s-au numarat printre fanii prezenti la show-ul incendiar al artistei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat luni, 23:00

Chiar daca la inceput, nimeni nu le dadea prea multe sanse, asta si datorita istoricului alunecos al lui Dan Chisu, relatia acestuia cu Alina Chivulescu inainteaza in timp si prinde din ce in ce mai mult radacini. Au trecut deja aproape doi ani de cand cei doi au inceput sa iasa in oras, lucrurile au evoluat fericit, iar acum formeaza deja un cuplu sudat. 

Zilele trecute, regizorul si fosta "Bella" din sitcomul "La Bloc" s-au numarat printre spectatorii de lux ai recitalului incendiar sustinut de Loredana, la Sala Palatului. Avand varste oarecum apropiate si intersectandu-se profesional de mai multe ori in ultimii ani, Dan si Alina nu puteau lipsi de la show-ul amicei Lore. 

 

Cei doi au trait ca niste fani adevarati concertul, ridicandu-se de cateva ori in picioare si aplaudand-o la final, la scena deschisa pe spumoasa "Agurida". 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X