Paparazzi

Splendoare in trafic! Geanina Ilies si-a programat o sedinta foto in plina strada, provocand dureri de cap soferilor blocati in aglomeratie!

Desi a iesit de pe "sticla" de o buna bucata de timp, bruneta ramane in continuare o vedeta in voga, solicitata pentru "copertile" revistelor glossy din Romania
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat vineri, 22:30

Geanina Ilies a surprins pe toata lumea in vara anului trecut, atunci cand a decis sa paraseasca pupitrul stirilor unui important post de televiziune. 

Motivele au fost explicate chiar de frumoasa bruneta, care a considerat ca, odata depasita granita celor 30 de ani, este momentul pentru o schimbare in plan profesional. 

"Simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei", a explicat atunci Geanina, care insa pare sa nu duca lipsa in continuare de propuneri si oferte interesante.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz au surprins-o pe vedeta chiar in timpul unei sedinte foto profesionale, derulata in plina strada. Imbracata cu o rochita lejera de vara si accesorizata cu o palarie neagra de efect, bruneta era toata numai un zambet, spre bucuria fotografului, a carui misiune a fost simplificata de faptul ca Geanina stia foarte bine cu se maninca un astfel de pictorial. 

print
Stiripesurse.ro
Caz scandalos in Iasi. Un copil se chinuie pe patul de spital, in timp ce mama lui il bate
Caz scandalos in Iasi. Un copil se chinuie pe patul de spital, in timp ce mama lui il bate
X