Paparazzi

Splendoare in trafic! Geanina Ilies si-a programat o sedinta foto in plina strada, provocand dureri de cap soferilor blocati in aglomeratie!

Desi a iesit de pe "sticla" de o buna bucata de timp, bruneta ramane in continuare o vedeta in voga, solicitata pentru "copertile" revistelor glossy din Romania
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mai 2017

Geanina Ilies a surprins pe toata lumea in vara anului trecut, atunci cand a decis sa paraseasca pupitrul stirilor unui important post de televiziune. 

Motivele au fost explicate chiar de frumoasa bruneta, care a considerat ca, odata depasita granita celor 30 de ani, este momentul pentru o schimbare in plan profesional. 

"Simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei", a explicat atunci Geanina, care insa pare sa nu duca lipsa in continuare de propuneri si oferte interesante.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz au surprins-o pe vedeta chiar in timpul unei sedinte foto profesionale, derulata in plina strada. Imbracata cu o rochita lejera de vara si accesorizata cu o palarie neagra de efect, bruneta era toata numai un zambet, spre bucuria fotografului, a carui misiune a fost simplificata de faptul ca Geanina stia foarte bine cu se maninca un astfel de pictorial. 

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X