Biz

Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache, din ce in ce mai precara! La 86 de ani, faimoasa doamna a teatrului romanesc a ales sa nu mai apara in public

Retrasa de ani buni de pe scena de teatru, actrita Olga Tudorache (86 de ani) traverseaza o perioada dificila.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 mar 2016

Olga Tudorache are 86 de aniDespre actrita Olga Tudorache s-a scris in ultima perioada putin spre deloc, vestile despre cea supranumita “marea doamna a teatrului romanesc” fiind tot mai rare.

Olga Tudorache in una dintre ultimele sale reprezentatii, in spectacolul "Peste cu mazare", la Teatrul MetropolisUltima oara, actrita ar fi trebuit sa apara pe scena de teatru in fata publicului sau in primavara lui 2012, in spectacolul “Porteretul Doamnei T”. Din pacate, in seara cu pricina cortina nu s-a mai ridicat si spectacolul a fost anulat, starea de sanatate a Olgai Tudorache fiind foarte delicata,  existand suspiciunea ca marea artista ar fi suferit un accident vascular.

Curios este faptul ca, desi de atunci au trecut cativa ani, astazi nici colegii de scena nu stiu mai nimic despre marea artista.

“Tot ce stiu despre doamna Olga Tudorache e ca nu prea e bine. Nu e bine deloc. Ultima oara cand am auzit ceva despre ea a fost acum doua saptamani. Am inteles ca a fost din nou internata in spital trei sapatamani. Admir decenta sa si felul in care a ales sa se retraga. Este decizia dansei, nu vrea sa se planga si a ales ca lumea sa si-o aminteasca asa cum era in perioada sa de glorie. In momentul in care a simtit ca nu mai trebuie sa fie vazuta s-a retras, lucru care s-a intamplat acum cativa ani, iar de atunci traieste departe de toate”, ne-a declarat o fosta eleva a Olgai Tudorache, devenita intre timp actrita cunoscuta.

“Olga Tudorache a fost recent in spital. Cred ca mai multe informatii despre dansa va poate da Rodica Negre, actrita. Rodica este cea care o ajuta pe Olga Tudorache. A fost profesoara sa de actorie, in Facultate, iar Rodica are grija acum de ea ca o fiica de mama ei. Mai stiu ca fiul doamne Tudorache, care locuieste in Canada, a venit mai des in Romania in ultimii ani”, ne-a declarat o alta artista care a ales sa nu isi dea numele.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X