Vedete

Stela Popescu era colectionara de tablouri! Acestea erau obiectele ei preferate! Locuinta actritei arata ca un muzeu FOTO!

"Regina Comediei" locuia intr-o casa cocheta, in centrul Capitalei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite personalitati mioriticeicon photo
Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite personalitati mioritice

Stela Popescu a fost, fara indoiala, una dintre cele mai iubite personalitati mioritice. Spumoasa, exuberanta, energica si o excelenta oratoare, actrita a indoliat o tara intreaga cand a plecat dintre noi. Vedeta a lasat in urma o avere impresionanta in primul rand din punct de vedere artistic.

A lasat filme, sketch-uri, emisiuni si piese de teatru care au inveselit milioane de romani. "Regina Comediei" era pur si simplu indragostita de arta, in toate formele ei.

Stela Popescu colectiona tablouri. Obiectele ei preferata din vila cocheta din centrul Capitalei erau tablourile superbe cumparate de-a lungul carierei. Marea doamna a teatrului de revista a fost o colectionara impatimita de picturi, peretii locuintei sale fiind plini de astfel de obiecte de arta, dar si cu poze cu marea ei dragoste, Puiu Maximilian.

L-a parasit pe Dan Puican pentru textierul Puiu Maximilian

Marea actrita era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian.

Dupa cateva saptamani de relatie cu Maximilian, si-a parasit partenerul de viata oficial, in ciuda rugamintilor lui de a-i mai da o sansa. Omul de teatru a facut tot posibilul sa se impace cu sotia lui, dar Stela Popescu era deja “vrajita” de sufletul ei pereche.  Fosta partenera de scena a lui Alexandru Arsinel marturisea ca dupa moartea lui Puiu, inima  ei s-a inchis pentru totdeauna.

“Si acum cand ma uit la poze cu mine si cu Puiu, ma podidesc lacrimile, dar imi si dau seama cat de norocoasa am fost. Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta, mai presus de cuvinte, bariere si interese. Eu chiar pot sa spun ca Puiu este sufletul meu pereche si ca l-am iubit de cand l-am vazut prima oara. M-a cucerit imediat cu inteligenta, cu umorul si cu privirea lui intensa”, spunea actrita cu doar cateva luni inainte sa moara. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arata sotul Alinei, frumoasa blonda care l-a vrajit pe Catalin Botezatu la “Bravo, ai stil! All Stars”icon photo

Vedete

Cum arata sotul Alinei, frumoasa blonda care l-a vrajit pe Catalin Botezatu la “Bravo, ai stil! All Stars”

Alina este una dintre cele 11 concurente de la “Bravo, ai stil! All Stars”. Frumoasa blonda a fost concurenta si in primul sezon al show-ului.

Titlu secțiune