Biz

Stela Popescu, marturisiri incendiare despre sex. Cum si-a inselat actrita sotul? "Exista porniri in viata cand nu te mai poti stapani"

TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mai 2017

Stela Popescu este una din cele mai indragite actrite ale tarii noastre, iar efervescenta, pofta de viata si simtul umorului au recomandat-o dintotdeauna, chiar si la varsta de 81 de ani.

Marea doamna a cinematografiei romanesti a vorbit recent, fara perdea, despre aventurile ei amoroase de-a lungul timpului, dar si momentul in care l-a inselat pe sotul ei, Puiu Maximilian, si care a murit in anul 1998.


"Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu.", a declarat Stela Popescu la un post de televiziune.
 

print
Stiripesurse.ro
„RIP Gérard Depardieu”. Doliu pe Facebook
„RIP Gérard Depardieu”. Doliu pe Facebook
X