Stiri

Stelian Ogica cere redeschiderea dosarului biletului la Loto de 1.000.000 dolari! Dupa 16 ani, barbatul vine cu o filmare-bomba! "Daca ar fi recunoscut proba, ar fi trebuit sa-mi dea banii" | EXCLUSIV

Stelian Ogica vrea sa ceara redeschiderea dosarului celebrului bilet loto de care ar fi fost talharit in 2001. La 16 ani de la momentul in care Stelian Ogica si-a revendicat 1.000.000 dolari, de care ar fi fost deposedat cu forta, acesta intentioneaza sa ceara redeschiderea dosarului. Ogica detine si o proba care, spune el, n-a fost admisa de autoritati la vremea respectiva: cea in care ii recunoaste pe sotii Murariu, cei care l-ar fi talharit. Ulterior, Constantin Murariu s-a prezentat la sediul Loteriei si a intrat in posesia premiului de un milion de dolari plus un apartament cu trei camare in Bucuresti

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ogica vrea banii inapoi
Ogica vrea banii inapoi
La 16 ani de la momentul in care Stelian Ogica si-a revendicat 1.000.000 dolari, de care ar fi fost deposedat cu forta, acesta intentioneaza sa ceara redeschiderea dosarului. Ogica detine si o proba care, spune el, n-a fost admisa de autoritati la vremea respectiva: cea in care ii recunoaste pe sotii Murariu, cei care l-ar fi talharit. Ulterior, Constantin Murariu s-a prezentat la sediul Loteriei si a intrat in posesia premiului de un milion de dolari plus un apartament cu trei camare in Bucuresti. La acea vreme, acesta era subofiter SPP, lucru care a alimentat zvonurile conform carora impotriva lui Ogica ar fi fost o adevarata conspiratie a autoritatilor pentru ca marele premiu sa nu ajunga niciodata la jucator.

„Voi cere redeschiderea dosarului din 2001si voi cere ca inregistrarea in care ii recunosc pe cei doi care m-au talharit sa fie luata in considerare ca probe. In inregistrare se vede clar ca ii indic corect pe acestia. In aceeasi seara, generalul Fatuloiu a intrat la emisiunea lui Marius Tuca si spune ca nu i-am recunoscut pe acestia. Este cea mai clara proba ca am fost talharit si deposedat de bilet, pentru ca altfel nu aveam de unde sa-i recunosc pe sotii Murariu. Autoritatile nu au avut nici un interes sa recunoasca inregistrarea, pentru ca daca ar fi facut-o, ar fi trebuit sa-mi dea 1.000.000 dolari”, a declarat Stelian Ogica pentru WOWbiz.ro.

Stelian Ogica a stat doi ani in spatele gratiilor, doar pe baza unor suspiciuni de inselaciune, el fiind acuzat ca si-a inscenat jaful. In 2003 a fost eliberat printr-o hotarare definitiva a Curtii de Apel. Ulterior, Stelian a dat Statul Roman in judecata la CEDO, unde a si castigat, el fiind despagubit cu 8.000 euro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a amanat sora lui Tonciu operatia la nas vreme de 2 ani!icon photo

Vedete

De ce a amanat sora lui Tonciu operatia la nas vreme de 2 ani!

Lorena Tonciu, sora cea mica a Andreei Tonciu s-a operat la nas, weekend-ul trecut.

Titlu secțiune