Vedete

Steliana Sima a primit o veste care a daramat-o: diagnosticata cu cancer! "Medicul mi-a spus ca e grav, dar, din fericire..."

Steliana Sima a primit o veste care a daramat-o! Un medic i-a spus ca sufera de cancer.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Steliana Sima a primit o veste care a daramat-o: diagnosticata cu cancer! "Medicul mi-a spus ca e grav, dar, din fericire..."icon photo
Dupa analize amanuntite, insa, Steliana Sima a aflat ca diagnosticul era gresit!


"Stii ce as vrea eu sa precizez? Ca eu nu am avut cancer. M-am dus la o clinica si medicul la care am fost mi-a zis ca ar vrea sa ma vada si un alt coleg, sa ma investigheze. Pe vremea aceea chiar trebuia sa plec in Egipt. Medicul mi-a spus ca, daca ar fi in locul meu, nu ar mai pleca, ar face interventia, pentru ca, in opinia lui, era grav. Din fericire nu avea nicio legatura cu realitatea cu ce imi spusese oncologul", a povestit Steliana Sima intr-o emisiune de televiziune. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune